Mejetærskere

 • ConnectedCombine

  Din loyale høstpartner

  Se mere
 • W serie mejetærskere

  Gennemprøvet, pålideligt design og fuld fleksibilitet mellem afgrøder

 • T serie mejetærskere

  Enestående afgrødeflow giver enestående ydeevne

 • S serie mejetærskere

  Bedre ydeevne og udbytte for hver hektar du høster

 • S serie mejetærskere

  Bedre ydeevne og udbytte for hver hektar du høster

 • S serie mejetærskere

  Bedre ydeevne og udbytte for hver hektar du høster

Mejetærskere

W serien

Den nye W serie høster med op til 5% større gennemløb og et væld af smarte detaljer såsom en 660 mm tærskecylinder, 10 slagler og en hurtigkoblende boosterbar. Det giver dig optimal ydeevne med letløbende afgrødeflow og fremragende korn- og stråkvalitet.


T serien

Fra skærebord til halmsnitter/avnespreder, fra marken til vejen, fra første job til slutningen af sæsonen – den nye T550 hjælper dig med smart teknologi, nyttige funktioner og innovative tjenester, så du kan arbejde hurtigere, mere komfortabelt og mere effektivt – med maksimal ydeevne under alle forhold.


S serien

Giver dig mindre stilstandstid og højere produktivitet ved høsttid. John Deere S serie mejetærskere er fremstillet med henblik på at leve op til kundernes krav om høj kapacitet og fantastisk stråkvalitet samt 100% driftssikkerhed og lave driftsomkostninger.


Skæreborde

Vores brede udvalg af højeffektive skæreborde til mejetærskere byder på alt fra fleksibel høstning af alle afgrøder til specialiseret kapacitet under udfordrende forhold. Find præcis, hvad der passer til dig!

Mejetærskere fås hos din forhandler Søllested Maskinforretning A/S i